Pravne informacije

CIMEX KREDIT

Akreditirana mednarodna finančna in investicijska družba.

Copyright

© 2008-2023 CIMEX KREDIT , vse pravice pridržane.

Fotografije in ilustracije: © CIMEX KREDIT

Celotno spletno mesto ureja veljavna zakonodaja o avtorskih pravicah in intelektualni lastnini. Vsa besedila, ilustracije in druge vsebine so zaščitene z avtorskimi pravicami.

Spletno gostovanje

CIMEX KREDIT

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vse informacije na tej spletni strani so bile skrbno preučene. Kljub temu izdajatelj nikakor ne more biti odgovoren za točnost navedenih informacij. Vse informacije se lahko spremenijo ali so napačne.

Kljub skrbnemu nadzoru vsebine ne prevzemamo odgovornosti za vsebino zunanjih povezav. Za vsebino takšnih povezanih strani so odgovorni izključno njihovi lastniki.

Zasebno življenje

Vaši osebni podatki se lahko zbirajo in obdelujejo le v skladu z nameni, navedenimi ob zbiranju.

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo tega spletnega mesta označite svoje strinjanje, da v vaš brskalnik namestimo sejne ali trajne piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu in za shranjevanje anonimnih uporabniških nastavitev. Vaš brskalnik vam zagotavlja možnost blokiranja in/ali izbrisa piškotkov iz vašega sistema.

Ko dostopate do spletnega mesta, strežniki, s katerimi se posvetujete, samodejno zbirajo določene podatke, ki jih posreduje vaš brskalnik. Ti podatki so anonimni in se hranijo izključno za merjenje števila obiskovalcev različnih delov spletnega mesta in za uvajanje izboljšav.

Imate pravico do vpogleda v svoje osebne podatke, da preverite njihovo točnost in popravite morebitne napake v zvezi z njimi. V ta namen nas lahko kontaktirate po elektronski pošti contact@cimexkredi.com.